Blog o živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sunkiss Jelly gél na zosvetlenie vlasov

Unikátny gél na zosvetlenie vlasov L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly postupne zosvetlí Vaše vlasy, ako keby ste sa práve vrátili od mora! Gél L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly neobsahuje amoniak ! :)
ÚČINKY : * postupne zosvetlí vlasy * prirodzený vzhľad ako od slnka * dodáva vlasom hebkosť * vyživuje vlasy * neobsahuje amoniak * dlhodobý efekt ZLOŽENIE : Olej z kamélie - vyživuje vlasy a zanecháva ich hodvábne na dotyk TYP VLASOV : Vhodné pre nefarbené vlasy. AKO APLIKOVAŤ? JEDNODUCHO ! Gél naneste na suché vlasy. Aplikáciu môžete previesť po celej hlave alebo len na vybrané pramienky pre dosiahnutie melírového efektu. Nanášajte od korienkov ku končekom. Neoplachujte. Nechajte zaschnúť alebo vysušte fénom. Aplikáciu môžete vykonávať postupne každý druhý deň, kým nebudú vlasy zosvetlené podľa vašich predstáv.

KOZMETIKA | stály odkaz

Komentáre

  1. aaa
    Peťka,super článok :)))
    publikované: 29.05.2015 11:04:17 | autor: zdravieakrasaa (e-mail, web, autorizovaný)
  2. AAA
    Peťka veľmi krásny článok :)
    publikované: 29.05.2015 11:04:26 | autor: zdravieakrasa (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Vlasy
    To znie zaujímavo. Tiež by sa mi páčilo mať svetlejšie vlasy. Neviem, ale ak by im to ešte viac neublížilo. Každý deň si ich žehlím, takže ich mám už celkom dosť zničené. Preto som si kúpila keratín, aby som ich trochu zregenerovala.
    publikované: 22.05.2019 13:40:17 | autor: Hana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014