Blog o živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Asus ROG G751 - herný notebook

Tento raz sa pozrieme do trochu herného sveta. Zaujímavosťou pre hráčov je nová generácia herného notebooku ASUS ROG G751. Tieto notebooky vychádzajú pod značkou ROG - Republic of Gamers.
Tieto notebooky vyjdú v dvoch verziách. Lepšia verzia bude mať grafický čip od Nvidie GTX 980M a bude mať prívlastok JY. Lacnejšia verzia bude mať menej výkonnejší grafický čip Nvidia GTX 970M a bude mať prívlastok JT. Narozdiel od staršej generácie notebooku G751 ktorá používala grafický čip Nvidia GTX 860M. Ale poďme sa bližšie pozrieť na verziu JY. Má krásny 17,3" Full HD displej. O zvuk sa stará technológia SonicMaster. Ďalej je tu HD webkamera, windows 8.1, optická mechanika. Notebook ale váži "až" 3,8kg. Poháňa ho procesor Intel Core i7 - 4860HQ vyladený až na 3,6 GHz. Má 8 GB pamäť RAM a hybridný disk ktorý kombinuje HDD a SSD disky. Spomínaná grafika GTX 980M má 4 GB. Notebooky sú z kvalitných matriálov. Tento systém má duálne ventilátory. Grafická karta má "výfuk" zvlášť a procesor zvlášť. Celá klávesnica je podsvietená. Tento notebook zvládne každú hru ľavou zadnou.

informatika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014